Ministerio de Economía y Competitividad concedeix a Adec Global el reconeixement de PYME Innovadora

El Ministerio de Economía y Competitividad ha concedit a Adec Global el certificat PYME INNAVADORA com a reconeixement del seu caràcter capdavanter en la realització dels seus projectes de R+D.

L’acreditació del Ministerio de Economia y Competitividad es materialitza a partir del segell gràfic que s’atorga a les empreses certificades. Segons la resolució de Dirección General de Innovación y Competitividad del desembre de 2015, Adec Global compta amb el logotip identificador de PYME INNOVADORA amb el qual es certifica l’adhesió de l’empresa al Registro de Pymes Innovadoras.

L’obtenció del segell PYME Innovadora és un reconeixement al desenvolupament constant que encapçala Adec Global a partir dels seus projectes de R+D i que corrobora l’acompliment dels requeriments d’exigència establerts pel Ministerio de Economia y Competitividad. El segell, d’aquesta manera, és l’acreditació del valor d’un model de treball basat en l’eco-integració ambiental a partir de l’ús d’àrids siderúrgics reciclats, en substitució de l’explotació d’àrids naturals.