BENEFICIS

Evitem la deposició de residus als abocadors valoritzant tot el material petri i convertint-lo en àrids d’alta qualitat per ser reutilitzats com a matèria primera en la construcció.

Evitem que les escòries siderúrgiques i els residus de la construcció es converteixin en un residu incòmode i els convertim en àrids siderúrgics o àrids reciclats de construcció d’alta qualitat per a la seva utilització en l’obra civil.

Reduïm l’extracció de material de les pedreres perquè els nostres productes substitueixen els materials que s’extreuen del medi natural.

Evitem una major desforestació perquè proveïm el mercat de matèria primera reciclada que disminueix la demanda de les plantes extractores.

Obtenim els materials amb un procés més net i menys agressiu que el de les pedreres.

Produïm àrids reciclats de qualitat igual o superior als que s’obtenen del medi natural.

Reduïm els costos dels nostres clients perquè oferim productes a un preu molt més baix tot garantint la màxima qualitat.

El cicle del producte etern.

L’activitat principal d’Adec Global es basa en la reutilització de material petri transformant-lo en àrids siderúrgics  i de construcció reciclats, i així oferir un bon servei als nostres clients. Això significa que gràcies a la tecnologia que hem i continuem desenvolupant evitem la deposició de runa als abocadors quan s’enderroca, per exemple, una fàbrica.

Aquesta activitat ajuda a preservar el medi ambient: es redueix l’extracció de material de les pedreres i s’evita una major desforestació. A més els àrids que es produeixen són d’una qualitat igual o superior a l’àrid natural i a uns costos més reduïts.

L’objectiu de les principals capitals mundials és convertir-se en les millors smart cities i això implica assolir l’excel·lència en un conjunt de punts claus, un dels quals és el medi ambient. És així, doncs, com comença el procés, l’economia circular, la roda que no s’atura. Els àrids siderúrgics reciclats assoleixen el preuat cicle del producte etern, és a dir, en un futur no serà necessari perjudicar el medi ambient, n’hi haurà prou en anar reutilitzant i reciclant els àrids.

A més, tota la maquinària que fem servir compleix estrictament amb la normativa europea de Medi Ambient, i més del 90% dels vehicles tenen les últimes certificacions exigides per l’agència del Medi Ambient Europea.