QUI SOM

ADEC GLOBAL és una empresa dedicada a la gestió i valorització de les escòries siderúrgiques provinents dels forns d’arc elèctric i de les runes de construcció. Estem especialitzats en obres de moviments de terra, enderrocs, garbejats i trituració d’àrids.

El nostre parc de maquinària ens permet valoritzar residus de la construcció i convertir-los en àrids reciclats d’alta qualitat, un procés autoritzat per l’Agència de Residus de Catalunya.

A la nostra planta de reciclatge podem valoritzar fins a 160.000 tones de RCD’s i 360.000 tones d’escòries siderúrgiques.

La creació d’ADEC GLOBAL ha suposat una inversió milionària en concepte d’infraestructures i maquinària. D’aquesta manera, ens hem convertit en la primera empresa de valorització amb seu a Catalunya constituïda en la seva totalitat per capital privat. Els propietaris de l’empresa tenen un ampli coneixement i anys d’experiència en el sector.

RECURSOS HUMANS

Un equip unit

Els Recursos Humans ens permeten seleccionar els millors professionals del sector. La qualificació i professionalitat són claus per tal de reunir un equip amb un gran potencial. Aquest ha de ser capaç de respondre qualsevol de les demandes dels nostres clients, per complexes que puguin arribar a ser.

Treballem dia a dia per tenir un equip unit i implicat en les seves tasques; es fomenta el bon ambient laboral tot formant-los en matèria mediambiental. Per tant, és un fet real que l‘equip que tenim està molt sensibilitzat amb el tema medi ambient.