La Vanguardia entrevista el responsable d’Adec Global

Félix Pedroso, responsable d’Adec Global: “L’àrid siderúrgic és una alternativa d’enorme qualitat en comparació amb l’àrid natural”

La Vanguardia ha publicat a la secció Excel·lència empresarial, l’entrevista amb el responsable d’Adec Global, Félix Pedroso. En aquesta es parla de l’àrid siderúrgic com la nova alternativa a l’àrid natural; una solució molt més sostenible i econòmica. A més es tracten diversos punts de la identitat de l’empresa: els orígens i la seva activitat, relacionada de forma directa amb l’obra civil i més concretament amb l’asfalt.

L’entrevista assenyala també la recent acreditació d’Adec Global com a PYME INNOVADORA atorgada pel Ministeri d’Economia i Competitivitat. Per Adec Global, l’adhesió al Registro de Pymes Innovadoras “representa una reconocimiento al trabajo de I+D+i que hemos realizado desde el primer día y que pretende situar al árido siderúrgico como una alternativa de enorme calidad al árido natural, como demuestra que cada vez sean más los proyectos en los que se está empleando. Un ejemplo de ello es que Abertis esté utilizando los áridos siderúrgicos en algunas obras de sus autopistas, que son sin duda los asfaltos que requieren una mayor exigencia en fiabilidad y seguridad.”

La Vanguardia també aprofundeix en el paper que està protagonitzant la sostenibilitat en els fonaments d’Adec Global; un aspecte essencial i inseparable de la identitat de l’empresa. “Los áridos siderúrgicos poseen el marcado CE, son más económicos que los tradicionales y también más sostenibles, puesto que no erosionan el entorno en su extracción.” Félix Pedroso afirma que l’àrid siderúrgic reciclat és una alternativa innovadora molt competitiva i que està en constant recerca i desenvolupament.

Podeu accedir a l'entrevista original