WASCON 2015 acull Adec Global en el seu programa de conferències

El programa de la novena edició de la conferència concentra un important contingut científic i pràctic sobre la implementació dels materials alternatius, gràcies a les contribucions dels conferenciants de la WASCON.

Santander va acollir entre el 10 i el 12 de juny el cicle de conferències de referència internacional, WASCON. La cita es celebra cada tres anys a la capital de Cantàbria i s’alça com un espai únic al món pel que fa a la divulgació i l’intercanvi de coneixement sobre l’ús de residus, subproductes industrials i altres materials reciclats en la construcció.

Enguany, Adec Global, juntament amb la Universitat Politècnica de Catalunya, CEDEX, CODEFER, COMSA i VIAS han aportat a la conferència una ponència sobre l’estudi originat en el projecte ASICAP, sota el títol de Aggregates from electric arc furnace slag as material for sub- ballas layer, environmental considerations.

La investigació en qüestió té per objecte d’estudi els àrids siderúrgics provinents d’escòria de forn d’arc elèctric i aprofundeix en el seu valor ambiental. Cal destacar que el projecte del qual parteix, compta amb el suport del Ministeri d’Economia i Competitivitat d’Espanya i de la Unió Europea.

D’aquesta manera WASCON 2015 va fer ressò d’uns projectes paradigmàtics i d’una forma de treballar sense antecedents, innovadora i capdavantera. Un espai i altaveu internacional en el que Adec Global va presentar la seva tasca pionera a l’estat, d’ecogestió de residus i cas de referència en l’àmbit internacional.

Podeu accedir al document per visualitzar l'informe tècnic de la presentació